Защо да изберете Клийвс?

Възможно е да сте открили чудесен апартамент. Но дали сте открили правилния хазяин? Ето няколко преимущества на „Клийвс“:

Image
Image

1. „Клийвс“ притежава и управлява всички имоти, които отдава под наем, като осигурява ефикасно и професионално обслужване и съдействие по всяко време.

2. На Ваше разположение е собственият ни екип от специалисти, които ще решат всеки проблем, възникнал в наетия от Вас апартамент. Обикновено това става в рамките на същия ден, в който е съобщено за проблема.

3. Заплащаме вместо Вас всички консумативни разходи, свързани с ползването на имота, и Ви префактурираме целия разход по неговата действителна стойност, така че не Ви се налага да се занимавате с всеки един от доставчиците на комунални услуги поотделно.

4. Не се начисляват отделни такси за управление и поддръжка на имота – те са част от наема.

5. Всеки апартамент на „Клийвс“ има система за електронна охрана и е под наблюдението на фирма за СОД. Входните врати са с тристранно заключване.

6. Повечето от апартаментите ни разполагат и с 24-часова физическа охрана, 7 дни в седмицата.

7. Към всеки апартамент има осигурено паркинг място в подземния гараж на сградата, в която се намира имотът.

„Клийвс“ ЕООД е основана от британска компания. Екипът ни е съставен от специалисти, които са натрупали професионалния си опит или на пазара на жилищни имоти в Лондон, или в мултинационални компании.
Помислили сме за всичко, което би имало значение за Вас, когато наемате жилище в София, и с радост бихме обсъдили всички Ваши изисквания.

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!