„Клийвс“ Сан Стефано

„Клийвс“ Сан Стефано

„Клийвс - Сан Стефано“ е една от най-добрите сгради с жилища, предлагани под наем, на територията на София. На страхотно място, в центъра на града, тя е част от комплекс „Сан Стефано Плаза“ и предлага луксозен живот в стилна обстановка. За всеки от общо 31 апртаменти, нашите интериорни дизайнери създадоха ярко индивидуална и впечатляваща идентичност.

„Клийвс- Сан Стефано“ е добре охраняван мулти-функционален комплекс, предлагащ селекция от напълно обзаведени апартаменти с 1-, 2-, 3- и 4 спални във вход „Сан Стефано“.

Докторската Градина винаги е била най-желания адрес за живеене в София. Разположена е между улиците „Оборище“ и „Шипка“, зад националната Библиотека, в близост до историческите паметници и държавните институции в столицата.

На кратко пешеходно разстояние от Парламента и катедралата „Александър Невски“, комплексът е в близост и до Софийския университет, метростанцията, която има връзка за всички точки в града, включително летището и Бизнес Парк „София -1“. Перфектната локация в самия център на столицата е иделана за достъп и до всички офис сгради по протежението на „Цариградско шосе“.


1-стаен апартамент 2-стаен апартамент 3-стаен апартамент 4-стаен апартамент


Виж голяма карта

Повече информация за „Клийвс“ Сан Стефано

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!