Партньори - Луксозни апартаменти под наем Клийвс

„Клийвс“ работи с малко на брой партньори, които предлагат висококачествени услуги и които с радост ви препоръчваме:

ABC KinderCare Centre

ABC KinderCare Centre

Основан през  2008, Детски център АБВ е общност от семейства, деца и учители, които работят в колектив. Това е специално място, което обслужва децата на семейства от различни страни и култури, като ги обучава в основните  академични и житейски опитности, необходими, за да станат децата отговорни и успешни граждани. АБВ вярва, че човек усвоява основните житейски правила за учене и поведение през първите 7 години от живота си. Съвместната работа на колектива на АБВ детски центрове със Софийския университет и европейските програми „Еразмус“ и „Леонардо да Винчи“ допринася  за постигане на изключително висок стандарт в предучилищното образование.

Allied Pickfords

Allied Pickfords

В България от 1991, Allied Pickfords е един от лидерите в транспорта и преместването в световен мащаб. Услугите им включват преместване на домакинства в рамките на една страна и в различни държави, корпоративно преместване, преместване на офиси, както и складови услуги. Allied Pickfords обслужва посолства, големи и малки компании от различни сектори на икономиката, на различни места по света.

British Airways

British Airways

British Airways е една от най-дълго опериращите и големи авиокомпании в света. Седалището на дружеството е разположено в близост до летище Хийтроу в Лондон. Днес самолетите на тази авиокомпания достигат до всички континенти. British Airways гарантира на своите пътници сигурност и висок стандарт. British Airways е и първата авиокомпания, която въвежда програма за редовни клиенти.

Eat Stay Love Bulgaria

Eat Stay Love Bulgaria

Eat Stay Love Bulgaria is the place to read reviews and recommendations from real people! We will share this beautiful country with you through our own experiences and adventures.

In Your Pocket

In Your Pocket

Точна, обективна и актуална информация на английски език за София и Велико Търново от най- големия в Европа разпространител на градски пътеводители. Може да свалите безплатна версия в  PDF формат на пълния мини-пътеводител за София и Велико Търново.

Sofia - the insider's guide

Sofia - the insider's guide

е най-добрият англоезичен справочник за чужденците, посещаващи българската столица, още от пролетта на 2003 г.Разпространява се безплатно в София, в множество хотели, ресторанти, бизнес, развлекателни  и културни центрове и е ценен помощник за всички чужденци, които идват в София за кратко или за да живеят и работят в града. Написан на английски, от чужденци за чужденци, този пълноцветен справочник в джобен А5 формат е пълен с полезна и актуална информация и  помага на читателя да извлече максималното от престоя си  в България. Изданието се обновява всеки сезон и излиза в 4 книжки през годината.

Orbit Moving Services

Orbit Moving Services

Орбит е лидер в услугите по транспортиране и преместване, предлагайки услуга с най-високо качество .  Независимо от това дали се налага да се преместите от единия край на улицата до другия или на другия край на света, никой няма да се погрижи за нуждите  и вещите ви по-добре от Орбит.

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!