Новини от Клийвс  - Луксозни апартаменти под наем Клийвс
Базата на Луфтханза в София се разширява

Базата на Луфтханза в София се разширява

Инвестициите на Луфтханза техник в Софийското летище се увеличават. Компанията осигурява техническо обслужване на самолетния парк на  Oman Air, Wizz Air и на част от самолетите на британсаката ниско-тарифна компания BMI-baby.

Тюрксел наддава за Виваком

Тюрксел наддава за Виваком

Най-голямият търски мобилен оператор- Тюрксел - наддава в търга за закупуването на Виваком. Vivacom  е най- голяматат телекомуникационна компания на територрията на България.

Под наем до Резиденция "Бояна"

Под наем до Резиденция "Бояна"

Предлагаме ви просторен, 142 кв.м апартамент с 2 спални, в нашия блок в комплекс ' еделвайс" в Бояна, в подножието на Витоша.

Фестивал на Трабанта във Велико Търново

Фестивал на Трабанта във Велико Търново

Време за носталгия.... дузини от обичаните преди време Трабанти -  някога гордост на автомобилостроенето в Източна Германия- взеха участие в парад, организиран по улиците на Велико Търново вчера.

София Лорен в София

София Лорен в София

Италианската актриса София Лорен ще посети София във връзка с изложба, организирана в чест на 50тата годишнина от  получаването на наградата "Оскар" за ролята си във филма "Чочарка.

Ннай-добрите условия за ски  на изгодни цени са в България

Ннай-добрите условия за ски на изгодни цени са в България

Банско е обявен за най- добрия курорт за зимни спортове в Европа  по съотношение качество/ цена, според класация на  TripAdvisor, като разноските за прекрасна ски- ваканция са около 1/4  сравнени с тези , в най-скъпите европейски дестинации.

TripAdvisor базира заключенията си на  комбинирания разход , включващ: една нощувка в хотел, еднодневна карта за ски лифтове и писти, еднодневна такса за наем на ски оборудване и екипировка, местна храна и една бира.

Bansko  оглавява класацията с GBP 106 на ден , което е около 20 % от стойността на същите услуги в най-скйъпия европейски ски курорт Сейнт Мотиц в Швейцария(GBP 405).

Апартамент под наем на ' Черковна'

Апартамент под наем на ' Черковна'

Стилен, красиво  и функционално обзаведен апартамент на улица Черковна отскоро е свободен и очаква новите си наематели. Апартаментът е разположен в нова сграда на пресечката на улиците 'Черковна' и 'Русалка' в район Оборище.

Кампания ' Предпазни колани'

Кампания ' Предпазни колани'

Пътната полиция в България е подела кампания за проверка на редовността на пътуващите из страната по отношение ползването на предпазни колани.

първият научно-технологичен парк в България

първият научно-технологичен парк в България

Първият научно-технологичен парк в България ще бъде изграден на Цариградско шосе в София. Проектът е на стойност 50 милиона евро и ще бъде финансиран по европейската оперативна програма "Конкурентоспособност".

 

Апартамент под наем в кв."Изток".

Апартамент под наем в кв."Изток".

Предлагаме ви хубав апартамент с една спалня, разположен в комплекс от затворен тип с прекрасна вътрешна градина в кв. Изток. Намира се в близост до Интерпред и метростанция "Жолио-Кюри".

Плащане през мрежата на мобилните оператори
Увеличава се таксата за паркиране в централните зони в София

Увеличава се таксата за паркиране в централните зони в София

Таксата за паркиране в централната градска част на София ще се увеличи от 1ви септември тази година. За 'синята зона' паркирането ще стане 2 лева на час вместо досегашната такса от 1 лев, а времето за платено паркиране е в периода от 8:00 до 19:00 часа.

Промяна в ТВ приемането от септември 2013 година
Дни на Ирландия на София Филм Фест
RSS

Ако искате да живеете някъде със стил – „Клийвс“ е за Вас.

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.

Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!