: Официално откриване на проекта „Клийвс Сан Стефано“
Официално откриване на проекта „Клийвс Сан Стефано“

Официално откриване на проекта „Клийвс Сан Стефано“

„Клийвс Сан Стефано“ е последния проект за отдаване под наем на висок клас обзаведени апартаменти в София. Разположени в мултифункционалния комплекс „Сан Стефано Плаза“, на ул. “Сан Стефано“ срещу БНТ, 31-те апартаменти предлагат лукс, уют и емоционална идентичност, плод на атрактивните идеи на трима утвърдени интериорни дизайнери.

Проектът се открива официално на 12 юни т.г. от „Клийвс“(Cleves),  собственик и оператор на портфейл от обзаведени апартаменти за отдаване под наем за жилищни нужди в София. Компанията бе избрана през март от „Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт“ да реализира интериорния дизайн, проектния мениджмънт и последващото отдаване под наем на 31 от апартаментите (с 1 до 4 спални) в централната сграда на комплекса.

„Сан Стефано Плаза“ е модерен комплекс, който се състои от жилищна част, търговски център и офиси клас „А“. В търговския център са разположени магазини, заведения за хранене, арт галерия и модерен фитнес със спа център, има подземен паркинг на четири нива.  Целият комплекс е сертифициран по престижния международния стандарт за устойчиво строителство BREЕAM INTERNATIONAL 2013 с оценка Excellent. 

„Клийвс Сан Стефано“ е прекрасна  сграда, на изключително добро място в София, което я прави много подходяща за клиентите на „Клийвс“. Работихме съвместно със „Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт“, за да завършим апартаментите в съответствие с обичайните ни високи стандарти и се радваме да обявим, че от 12 юни 2018 г. вече можем да ги предлагаме под наем. Това е едно страхотно ново попълнение към портфейла на компанията ни“ – каза Петър Дяков, генерален директор на „Клийвс“.

„Фирмената история и клиентската база на „Клийвс“ ни дават увереност, че тази сграда ще бъде управлявана и отдавана под наем по най-добрия възможен начин“  заяви Николай Караянев, изпълнителен директор на „Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт“. Той допълни, че апартаментите са с просторни стаи, големи прозорци и всеки от тях разполага с автоматизирано управление на сградните системи и цялостна система за сигурност. В комплекса е постигната е здравословна среда с висока дневна осветеност чрез изпълнени автоматизирана слънцезащита, външна шумозащита, термографско изследване на сградната обвивка, фотоволтаична инсталация на покрива, захранваща зарядна станция за електромобили в паркинга, резервоар за дъждовни води за поливане на зеленината и др.

„КОЛИЪРС“ бяха съветник на  „Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт“ по тази сделка:  http://www.colliers.com/en-gb/bulgaria

 „КЛИЙВС“ ЕООД  е инвеститор със създаден портфейл от над 100 собствени апартамента в 6 сгради на територията на София, които управлява и отдава под наем за жилищни нужди. Клиенти на компанията са мултинационални фирми и посолства, на които предлага както краткосрочно настаняване, така и дългосрочни наеми. Опитът и историята на компанията през последните 10 години на пазара на недвижими имоти в София  я превърнаха в разпознаваем и предпочитан партньор за наем на жилища:  www.cleves.bg

 „САН СТЕФАНО ПЛАЗА“  е комплекс от ново поколение, разположен в идеалния център на София, в близост до Орлов мост, Софийски университет и Докторската градина. Комплексът, проектиран от Архитектурно дружество „Сан Стефано“ и изграден от Геострой АД, е пример за качествено строителство, което съчетава модерния дизайн с частично възстановената историческа градска среда и хармонията на природата. „Сан Стефано Плаза“ се състои от  жилищна част с над 110 апартамента, търговски център, офиси клас „А“ и подземен паркинг. www.sanstefanoplaza.com

  Всички новини
Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!