Новини от „Клийвс“: Изобилие от ресторанти
Изобилие от ресторанти

Изобилие от ресторанти

Подобно на повечето европейски столици София е ббагословена с множество невероятни места за хранене, които предлагат огромно разнообразие и страхотна кухня при това на много разумна цена. Но как да изберете най-доброто?

Има два основни, популярни източника на информация.  TripAdvisor ,  където хиляди хора споделят впечатленията си от местата,  на които са ходили. Можете да ползвате и удобните , най- разнообразни приложения на iPhone / Android,  за да откриете хубави ресторанти в близост до мястото, на което се намирате. Когато Google cars  приключат работата си, вероятно ще можете да видите и сградата на съответния ресторант в приложението Street View.

В помощ на посетителите и особено на чужденците в София има едно страхотно тримесечно , англоезично издание  - 'Insider’s Guide to Sofia' , което се разпространява безплатно в най- популярните кафета, ресторанти и хотелите н а столицата. В секцията  "Да се храним навън' има винаги актуална и много обективна информация за най- добрите ресторанти и места за хранене.  МОжете да попаднете на чудесни идеи!

Кои са нашите днешни фаворити между ресторантите ?  Chepishev  в кв. Бояна и  Pastorant на улица 'Цар Асен' в центъра.

  Всички новини

Ако искате да живеете някъде със стил – „Клийвс“ е за Вас.

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.

Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!