Новини от „Клийвс“: Нов проект на 'Клийвс
Нов проект на 'Клийвс" ще отвори врати в средата на 2012 година

Нов проект на 'Клийвс" ще отвори врати в средата на 2012 година

Много сме развълнувани... Днес приключи сделката по придобиването на нови 21 апартамента в централната част на София. Сделката е на стойност 3.6 милиона евро без ДДС и при завършването на проекта се очаква да достигне ?4.8 милиона.

'Клийвс –Булевард Резидънс', както ще бъде известен занапред този проект , е разположен на кръстовището на ул. 'Черковна' и булеврад 'Мадрид' и е част от новопостроен комплекс с общо 87 апартамента, обширен подземен паркинг, офиси, магазини, кафене и студио за красота. Разположен е само на 5 минути път с кола от катедралата «Александър Невски». За бърз достъпо до центъра, пред самата сграда има спирки на градския транспорт: автобуси и трамваи, а с кола може да се стигне до летище София за около 15 минути. Търговският център «Сердика» е на десетина минути пешеходно разстояние.

В  „Булевард Резидънс” „Клийвс” отново щепредложи на своите клиенти луксозни  и удобни, обзаведени със стил апартаменти с 1-,2-,3- и 4 спални, отговарящи на най-високи стандарти .

Дизайнерите ни вече приключиха с проектите и работите по завършване на жилищата скоро ще започнат.

Във всеки апартамент ще има изградени сигнално-охранителна система и климатична система.  Съгласно стандартите на компанията, всички апартаменти ще бъдат с  модерни, дизайнерски кухни, оборудвани с всичко необходимо за домакинството. Предварително ще бъдат инсталирани кабелна телевизия и Wi-Fi интернет. Всеки апартамент ще  разполага с поне едно паркинг място в подземния етаж на сградата до което има достъп с асансьор от всички етажи.

  Всички новини

Ако искате да живеете някъде със стил – „Клийвс“ е за Вас.

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.

Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!