„Клийвс“ Изгрев

„Клийвс“ Изгрев е изключително елегантна сграда в София с 16 напълно обзаведени и дизайнерски проектирани апартамента за отдаване под наем. Комплексът разполага с няколко едно- и двустайни апартамента, както и с два тристайни пентхауса за наемане.

Покоряващата красота на комплекс „Клийвс“ Изгрев е в спокойствието и тишината на мястото. Новата сграда на „Клийвс“ Изгрев е красива и стилна, разположена е на тиха улица с много дървета и зеленина, което придава усещането за оазис в центъра на София. „Клийвс“ е собственик на цялата сграда и се грижи за безупречната й поддръжка във всяко отношение.


1-стаен апартамент 2-стаен апартамент 3-стаен апартамент


Удобства

 • Спокойно за живеене място, с максимум 3 апартамента на етаж.
 • Разнообразие от стилни интериорни решения: някои изчистени и класически, други – закачливи и изпълнени с енергия.
 • Селекция от напълно обзаведени апартаменти с 1 или 2 спални, плюс ателиета с 3 спални.
 • Всички апартаменти са много светли и просторни, с големи прозорци.
 • През лятото можете да превърнете в прекрасно кътче терасата, с каквато разполага всеки апартамент, повечето – разположени на юг.
 • Модерни италиански кухни Gatto, оборудвани с аспиратор, микровълнова фурна, кафе машина и миялна машина.
 • Всички апартаменти имат централно парно и климатизация.
 • Апартаментите са с предварително инсталирани безжичен интернет и кабелна телевизия. Във всеки апартамент има TV с плосък екран.
 • Собствена алармена система за всеки апартамент с датчици за движение във всички стаи и противошокови датчици на прозорците. Входните врати са с четиристранно заключване.
 • Във всеки апартамент има сервизна зона, оборудвана с пералня и сушилня Bosch.
 • Домофонна система, отключваща електрическата брава на входа на блока.
 • Всеки апартамент разполага със собствено подземно паркинг място, с директен достъп на асансьора от гаража до съответния етаж.

Апартаменти „Клийвс“ Изгрев се намират само на няколко минути пеша от метростанции „Г. М. Димитров“ и „Жолио Кюри“, което прави достъпа до центъра на София изключително лесен. В района са разположени Световният търговски център и много дипломатически посолства, включително посолствата на Германия, Русия и Япония. Парковете и зелените площи съставят близо 40% от територията на район „Изгрев“, а близостта на Борисовата градина и Ловния парк прави района едно от най-приятните места в София. На запад, по продължение на самата улица, са разположени Ловният парк, една от най-старите горски зони в столицата, и много посещаваният спортен комплекс „Диана“ със своите открити плувни басейни, тенис кортове и волейболни игрища.

В посока изток са булевард „Драган Цанков“, по който бързо стигате до центъра на града, и „Цариградско шосе“, което ви осигурява бърз достъп до летище София.

Виж голяма карта

Повече информация за „Клийвс“ Изгрев

Ако искате да живеете някъде със стил – „Клийвс“ е за Вас.

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.

Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!