Луксозни Апартаменти под Наем - Клийвс Есте София

„Клийвс“ Есте

„Клийвс“ Есте е изключително елегантен комплекс от затворен тип с луксозни апартаменти за отдаване под наем в „Изток“ – безспорно най-привлекателния район за живеене в София. За всеки апартамент нашите дизайнери са създали уникална и емоционално заредена идентичност с решения, вдъхновени от японската поезия и оборудването на старите платноходни кораби до романтиката на Тоскана и Прованс.

На територията на комплекса има множество магазини и ресторанти, подземен паркинг, прекрасно озеленен вътрешен двор и няколко детски площадки. Предстои откриването на закрит басейн, СПА и фитнес клуб като част от комплекса, което прави „Клийвс“ Есте един от най-желаните адреси в София.


1-стаен апартамент 2-стаен апартамент 3-стаен апартамент 4-стаен апартамент


Удобства

  • Големите стаи и огромните прозорци в апартаментите създават усещане за простор и лекота. Всеки апартамент има поне по една тераса, а по-голямата част – и повече.
  • Инсталирали сме модерни, изработени по поръчка кухни, които са оборудвани с всички необходими домакински електроуреди на Bosch, включително микровълнови фурни, бързоварни кани и кафе машини.
  • Апартаментите са захранени с централно отопление от ТЕЦ и отделно имат собствена система за климатизация, която може да работи в два режима: топло и студено.
  • Всеки апартамент се предава с работеща кабелна телевизия, осигурен телевизор с плазмен или LCD екран, безжичен интернет.
  • Всеки апартамент има собствена СОТ система с датчици за движение във всички помещения и датчици против вандализъм на всички стъкла. Входната врата е с тройно заключване.
  • Портиер 24/7 за вашата сигурност.
  • Всеки апартамент има сервизно помещение, в което са разположени пералня и сушилня Bosch.
  • Апартаментите са оборудвани с видеодомофони.

„Клийвс“ Есте е разположен само на 10 минути с автомобил от летище София и Бизнес Парк София. Новооткритата метростанция „Жолио Кюри“, намираща се на 250 метра от комплекса, прави центъра на София достъпен само за 8 минути.

В района има многоество магазини в това число супермаркет Карфур, банки и богат избор от ресторанти и кафенета.

Тук са разположени множество посолсвта, между които тези на Германия, Русия, Япония. В района се намират и множество офис центрове , от който най-близкият е Световният Търгосвки Център.

Виж голяма карта

Повече информация за апартаменти „Клийвс“ Есте

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!