3 стаен апартамент под наем в София Клийвс  Есте

„Клийвс“ Este - No 31

Под наем | Обща площ: 202 кв.м
Обадете ни се за цена

4 Спални  |  2+1 Бани  |  1 Дневна  |  2 Паркинг места

Поискайте оглед
Свържете се с нас: +359882215523

Есте Хоум енд СПА е съвсем нов, луксозен комплекс от затворен тип с прекрасна вътрешна градина, в квартал’Изток’ , близо до спирката на метрото ‘ Фр.Ж. Кюри’. Блокът на кливс в този комплекс е открит през февруари 2011г. Самият комплекс , както и съсведните улички предлагат богат избор от ресторанти, кафенета и магазини.

Това е един от най- хубавите апартаменти в сградата. Огромната дневна / трапезария е светла и приветлива, с големи порзорци , големи дивани, удобни кресла, ниска маса за кафе, телевизор с плосък екран, съвременно осветление и стилна трапезария, в която могат да се настанят удобно 8 души.

Към дневната има елегантен офис , с библиотека, бюро и работен стол, които могат да бъдат и напълно отделени от нея чрез плъзгащи се панели на красив стъклен витраж. Дневната има собствена тераса с изглед към красиво озеленения вътрешен двор на комплекса.

Италианската дизайнерска кухня е свързана с трапезарната част, но може да бъде и напълно отделена от нея с плъзгащи се стъклени врати. Оборудвана е с всички необходими домакински електроуреди : котлони, фурна, микровълнова фурна, огромен хладилник с генератор за лед и фризер, екстрактор, миялна машина, кафе машина и бързоварна кана. Има достатъчно шкафове за покупките и посудата ви, барплот с 2 елегантни бар стола и много пространство , за да осъществите всичките си кулинарни фантазии.

Във входното антре е разположен панела на елктронната охранителна система на апартамента, разполагаща с датчици за движение във всички помещения. Входната врата е с тройно заключване за допълнителна сигурност.

В близост до входната врата е монтира и видео-домофонната уредба, която ви позволява да видите кой е гостът , който Ви звъни от главния вход на сградата или посетителят, застанал пред вратата Ви на етажа.

По коридора, в дясно, е разположена родителската спалня. Изключително тихо помещение с големи прозорци с изглед към вътрешния двор. Мебелирана е със стилно двойно легло, нощни шкафчета, отделно гардеробно помещение с много лавици и закачалки за вашите дрехи.

Преди гардеробното помещение е входа за собствената баня към родителската спалня. Банята е оборудвана с вана, душ, тоалетна и двойна мивка .

Втората спалня има прозорци в две посоки и тераса към собствен балкон с източно изложение.Обзаведена е с легло, нощно шкафче, тоалетна масичка и стол, два гардероба.

Третата спалня също има прозорци в две посоки, голям вграден гардероб, бюро и стол, лавици. Спокойно може да се използва и като домашен офис.

Срещу нея е разположена втора бяна с вана, душ , двойна мивка и тоалетна.

До втората баня има сервизно помещение, в което са инсталирани пералня и сушилня.

В ляво от входната врата има елегантна тоалетна за гости, оборудвана с умивалник.

Подовите настилки в апартамента са дъбов паркет и гранитогрес.

Апартаментът е изцяло климатизиран, с централизирана за блока на Клийвс система за отопление и охлаждане. Отделно, сградата е свързана с ТЕЦ и разполага с радиатори във всяка стая.

В апартамента има работещ безжичен интернет, достъпен от всяко помещение. Ще забележите и други дреболийки, които спомагат за комфорта : достатъчно контакти, модерна телефонна система и т.н.

Широк и светъл асансьор’Отис’ ви осигурява достъп както до вашия етаж, така и до подземния паркинг в сградата. Общите части в блока: коридорите и паркинга са снабдени със система за осветление, която се задейства при движение.

Достъпът до всички части на комплекса е осигурен с едно-единствено, мултифункционално дистанционно управление: с него можете да отворите входната врата на блока , бариерата и вратата към паркинга, вратата на собствения Ви гараж, да си осигурите достъп до вътрешната градина...

Пред блока има осигурен паркинг за посетители.

Блокът на Клийвс в ЕСТЕ разполага с 24 часова физическа охрана и видео –наблюдение за целия комплекс.

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!