Луксозни апартаменти София под наем - Cleves

„Клийвс“ Ембаси суитс - No 6

Под наем | Обща площ: 210 кв.м
Обадете ни се за цена

3 Спални  |  2 Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Поискайте оглед
Свържете се с нас: +359 882215523

Един от най-хубавите апартаменти в комплекса - с прекрасни гледки към върховете на Витоша и повече от 200 кв.м пространство. Истински дом!

Влизате в апартемента през просторно входно антре , а от там, през двойна портална врата попадате в огромна дневна с трапезария и кухня. На ваше разположение там са удобни дивани и кресла, TV кът,  лавици за книги и достатъчно място за вашите вещи. От дневната се излиза на голяма тераса , гледаща към вътрешние двор. По дължината на почти цялата южна фасада са разположени френски прозорци , които засилват усещането за простор и светлина, които характеризират този имот.

Кухнята и трапезарията са обзаведени красиво и удобно. Всички електроуреди са от марката Bosh: индукционни котлони, фурна, аспиратор, миялна машина, микровълнова печка и дори кафе-машина.

Зоната за почивка , където са разположени 3те спални е изцяло отделена от дневната част с отделна врата от входното антре.

Родителската спалная е най-голяма, с наистина големи гардероби и собствена баня и тоалетна.

В съседство е втората баня, която обслужва останалите две спални, разположени в същия коридор. И двете са много просторни, удобно и красиво обзаведени, с достатъчно гардероби и шкафове. Едната от тях може да се ползва и за офис -  имате на разположение бюро и малка библиотека.

В тази част на апартамента е разположено и голямо сервизнпо помещение, което можете да ползвате и като склад , и като допълнителен гардероб.

Контролният панел на охранителната система и домофона са разположени до входната врата. Системата позволява да вкючвате само отделни зони или охрана на целия апартамент. „Клийвс“ Ембаси суитс е под постоянно 24/7 видео-наблюдение.

Във входното антре има отделно мокро помещение, където са пералнята и сушилнята.

Апартамента има централна за комплекса климатична и отоплителна система.

Предварително са инсталирани безжичен интернет за целия апартамент, телефон и кабелна телевизия.

В подземния паркинг, към този апартамент ви предлагаме двойно паркинг-място.

От паркинга имате директен достъп до асансьора и стълбището на блока.

Общите части  и вътрешния двор са добре поддържани.

 

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.

Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!