2 стаен апартамент под наем в София „Клийвс“ Черковна No 14

„Клийвс“ Черковна - No 14

Под наем | Обща площ: 183 кв.м
Обадете ни се за цена

2 Спални  |  1 + 1WC Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Предимствата на този красив апартамент с две спални на петия етаж са няколко : обширни тераси,  великолепен изглед над града едновременно към храм-паметник Александър Невски  и към планината, както и много пространство и светлина.

Във входното преддверие е монтирано таблото на системата за сигурност, което контролира сензорите за движение във всички помещения. Входната врата е оборудвана с четири падащи заключващи болта за максимална сигурност. В преддверието също така е разположена телефонна система за поздравяване на посетителите.

След преддверието, вдясно, е разположена просторната всекидневна с трапезария – с огромни прозорци  в две посоки и врата към собствена тераса. Всекидневната е оборудвана с голям диван, удобни кресла, плоскоекранен телевизор, модерни осветителни тела и стилна трапезария.

Огромната тераса , която обгражда апартамента от три страни е подходящо място за организиране на сравнително голям котейл.

Италианската кухня е оборудвана с всичко необходимо: печка Bosch, микровълнова фурна, хладилник, фризер, абсорбатор и миялна машина. Има множество шкафове за вашите запаси и кухненски прибори и предостатъчно пространство, за да превърнете готвенето в удоволствие. Добавена е дори и кафе машина.

Главната спалня има излаз на терасата както и собствен втори балкон от който се открива прекрасна панорама към Витоша. Обзаведена е със стилно легло с нощни масички. Към спалнята има допълнително помещение за  гардероб и полици, където да държите дрехите си - изключително полезнопространство.

В съседство е банята, впечатляващо декорирана и снабдена с душ, тоалетна, мивка, огледало, тоалетно шкафче, хоризонтална отоплителна лира и вентилатор.

Когато влезете в апартамента, вляво от преддверието ще намерите втората спалня, която има свой собствен балкон. Това помещение може да послужи и за домашен офис.

От преддверието също така се стига и до тоалетната за гости, с умивалник и огледало.

Апартаментът е изцяло оборудван с климатици, което  не е обичайно за София. Това се превръща в огромно облекчение през летните жеги… в града понякога е изключително горещо. Апартаментът е изцяло оборудван и с радиатори за централно отопление (ТЕЦ ).

В този апартамент има осигурен безжичен достъп до интернет от всяко помещение. Ще забележите и много други важни детайли – например свръхмодерна телефонна система и множество електрически контакти, разположени из целия апартамент.

Апартаментът върви със собствено парково място в подземния паркинг - с автоматични светлинни сензори и пряк достъп до жилищните етажи чрез асансьор и стълбище. Колите влизат в паркинга от приземния етаж чрез автомобилен асансьор.

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!