Луксозни апартаменти София под наем - Cleves

„Клийвс“ Черковна - No 8

Под наем | Обща площ: 104 кв.м
Обадете ни се за цена

2 Спални  |  1 + 1WC Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Разположен на третия етаж, това е един светъл и просторен апартамент с 2 спални. Във входното преддверие е монтирано таблто на системата за сигурност, което контролира сензорите за движение във всички помещения. Входната врата е оборудвана с три падащи заключващи болта за максимална сигурност.  В преддверието също така е разположена телефонна система за поздравяване на посетителите.

След преддверието следва просторната всекидневна с трапезария –  с големи прозорци от две посоки и собствен малък балкон.  Всекидневната е оборудвана с голям диван, удобни кресла, плоскоекранен телевизор, модерни осветителни тела и стилна трапезария.  Подът на апартамента е покрит с изискан паркет.

Италианската кухня е оборудвана с всичко необходимо: печка Bosch, микровълнова фурна, хладилник, фризер, абсорбатор и миялна машина.  Има множество шкафове за вашите запаси и кухненски прибори и предостатъчно пространство, за да превърнете готвенето в удоволствие.  Добавена е дори и кафе машина. В оборудването е включена и комбинирана пералня-сушилня.

Главната спалня има собствена балкон. Обзаведена е със стилно легло с нощни масички, гардероб и полици, където да държите дрехите си.

В съседство е банята, впечатляващо декорирана и снабдена с душ, тоалетна, мивка, огледало, тоалетно шкафче, отоплителна лира с хоризонтални релси  и вентилатор.

Когато влезете в апартамента, вдясно от преддверието ще намерите втората спалня, която също има  излаз на балкона.  Това помещение може да послужи и за домашен офис.

От преддверието също така се стига и до тоалетната за гости, с умивалник и огледало.

Апартаментът е изцяло снабден с климатици, което е необичайно за София. Това се превръща в огромно облекчение през летните жеги… в града понякога е изключително горещо.  Разбира се, апартаментът е изцяло снабден и с централно отопление.

В този апартамент има осигурен безжичен достъп до интернет от всяко помещение.  Ще забележите и много други важни детайли – например свръхмодерна телефонна система и множество електрически контакти, разположени из целия апартамент.

Апартаментът върви със собствено парково място в подземния паркинг - с автоматични светлинни сензори и пряк достъп до жилищните етажи чрез асансьор и стълбище. Колите влизат в паркинга от приземния етаж чрез автомобилен асансьор.

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!