Луксозни апартаменти София под наем - Cleves

„Клийвс“ Черковна - No 2

Под наем | Обща площ: 103 кв.м
Обадете ни се за цена

2 Спални  |  1 + 1WC Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Поискайте оглед
Свържете се с нас: +359 882215523

Това е един светъл и просторен апартамент с 2 спални. Във входното преддверие е монтирано таблото на системата за сигурност, което контролира сензорите за движение във всички помещения. Входната врата е оборудвана с три падащи заключващи болта за максимална сигурност. В преддверието също така е разположена телефонна система за поздравяване на посетителите.

След преддверието следва просторната всекидневна с трапезария – с големи прозорци от две страни и балконска врата. Всекидневната е оборудвана с голям диван, удобни кресла, плоскоекранен телевизор, модерни осветителни тела и стилна трапезария. Подът на апартамента е покрит със стилни плочки.

Италианската кухня е оборудвана с всичко необходимо: печка Bosch, микровълнова фурна, хладилник, фризер, абсорбатор и миялна машина. Има множество шкафове за вашите запаси и кухненски прибори и предостатъчно пространство, за да превърнете готвенето в удоволствие. Добавена е дори и кафе машина. Домакинските електроуреди се допълват от комбинирана пералня -сушилня Бош.

Главната спалня има собствена врата към балкона. Обзаведена е със стилно легло с нощни масички, гардероб и полици, където да държите дрехите си.

Следващата стая е банята, впечатляващо декорирана и снабдена с душ, тоалетна, мивка, огледало, тоалетно шкафче и вентилатор.

Когато влезете в апартамента, вляво от преддверието ще намерите втората спалня, която има свой собствен балкон. Това помещение може да послужи и за домашен офис.

От преддверието също така се стига и до тоалетната за гости, с умивалник и огледало.

Апартаментът е изцяло снабден с климатици, което е необичайно за София. Това се превръща в огромно облекчение през летните жеги… в града понякога е изключително горещо. Разбира се, апартаментът е изцяло снабден и с централно отопление.

В този апартамент има осигурен безжичен достъп до интернет от всяко помещение. Ще забележите и много други важни детайли – например свръхмодерна телефонна система и множество електрически контакти, разположени из целия апартамент.

Апартаментът върви със собствено парково място в подземния паркинг - с автоматични светлинни сензори и пряк достъп до жилищните етажи чрез асансьор и стълбище. Колите влизат в паркинга от приземния етаж чрез автомобилен асансьор.

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!