Луксозни апартаменти София под наем - Cleves

„Клийвс“ Сан Стефано - No 31

Под наем | Обща площ: 123 кв.м
Обадете ни се за цена

1 Спални  |  1 Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Поискайте оглед
Свържете се с нас: +359882215523

 

Апартамент31е уютен и светъл, с една спалня, на 7ми етаж, функционално свързан с преходна вътрешна врата със съседния апартамент №32. Това дава възможност апартаментите да се иползват както заедно, така и по отделно в зависимост от нуждата на клиента.

Влиза се през светъл коридор. Отляво са разположени голям гардероб и портманто. Минавайки край тях, направо, е просторната дневна с трапезария и кухненски бокс. Големите фреснки прозорци предлагат прекрасна гледка над градските покриви на Изток и осигуряват изобилна дневна светлина.

Дизайнерската италианска кухня е оборудвана с сичко необходимо: фурна, вградена микровълнова фурна, голям хладилник, отделен фризер, абсорбатор, съдомиялна машина, керамичен плот с котлони. Има достатъчно шкафове за покупките и готварските ви съдове и принадлежности.

Трапезарията е обзаведена с елегантна трапезарна маса и 4 стола.

The living area has a large window with blinds, a spacious L- shape sofa, an arm-chair, coffee table, big flat-panel TV, contemporary lighting, and lots of shelving.

В ляво от входната врата започва Т-образен коридор, който води към зона „нощ“ и към сервизните помещения. От ляво са разположени напълно оборудване=а баня с душ кабина и тоалетна.До нея е сервизното помещение , в което има достатъчно складово пространство и лавици, където да се приберат всички необходими за почистването на дома неща. Отдясно е спалнята, обзаведена с голямо двойно легло, огромен вграден гардероб, тоалетна масичкиа с огледало и нощни шкафчета.

И двете помещения- дневната и спалнята, имат излаз на голяма почти квадратна тераса – перфектно място за отмора и почивка.

Целият апартамент е климатизиран чрез интегрираната климатична система на комплекс Сан Стефано.

В апартамента вече е инсталиран и работи безжичен интернет, с достъп от всички помещения.

Ще се убедите, от многото допълнителни детайли, като примерно гнездата за контакти, че за всичко , което може да ви осигури удобство, е детайлно помислено.

Всички прозорци имат външни електрически щори и шумоизолация. По желание, могат о озцяло да затъмнят съответното помещение.

Два асансьора обслужват входа. Стълбищата и коридорите са широки и удобни. Има голям подземен паркинг на 4 нива. Можете да отворите бариерата за достп към него от колата си. Всяко ниво има автоматични светлинни датчици и има директна връзка чрез асансьорите до всички жилищни етажи.

Сан Стфано Плаза разполага с 24- часова физическа охрана и видео-наблюдение за конторл над входа и общите части на сградата.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!