Луксозни апартаменти София под наем - Cleves

„Клийвс“ Сан Стефано - No 30

Под наем | Обща площ: 106 кв.м
Обадете ни се за цена

1 Спални  |  1 Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Поискайте оглед
Свържете се с нас: +359882215523

Тозиуютен апартамент с една спалня е прекрасно обзаведен като е обърнато голямо внимание на комфорта и всички детайли.

Влизате през светъл коридор с големи вградени гардероби. Веднага в дясно е сервизното / складово помещение, където са разположини климатичната система, пералня, сушилня и лавици за нужните във всяко домакинство почистващи и перилни препарати и пособия.

Срещу входната врата направо по коридора е дневната с трапезария и кухненски бокс. Големите френски прозорци предлагат красива гледка на изток и осигуряват и зобилие от дневна светлина. Южната стена е декорирана с тугли в различни нюанси на кафявото и бежавото.

Дизайнерската италианска кухня е оборудвана с сичко необходимо: фурна, вградена микровълнова фурна, голям хладилник, отделен фризер, абсорбатор, съдомиялна машина, керамичен плот с котлони. Има достатъчно шкафове за покупките и готварските ви съдове и принадлежности.

Трапезарията е обзаведена с голяма дървена маса и столове за 6-ма.

Дневната е отлична, с големи прозорци, удобни кресла и голям Г-образен диван, масички за кафе, голям плоскоекранен телевизор, много лавици и модерно осветление. От нея и от спалнята има излаз на голям балкон.

В ляво от входната врата е разположена голяма напълно оборудвана баня с тоалетна, душ и вана.

Срещу нея е просторнатаспалня. Едно тихопомещениес красив дъбов паркет. Същия декоративен ефект с тухли, като в дневната, но в топъл сив цвят, се повтаря и тук. Заедно с избеления дъб на пода и вградените гардероби в същия цвят, това създава уютна и отпускаща атмосфера като превръща стаята в приятно място за почивка. Големите фреснки прозорци и вратата към терасата откриват хубава гледка на изток към сградата на Националната телевизия. В спалнята има голямо двойно легло, нощни шкафчета с лампи, тоалетка с чекмеджета, стол, голямо огледалона стената пред нея и голям гардероб за вашите дрехи.

Целият апартамент е климатизиран чрез интегрираната климатична система на комплекс Сан Стефано.

В апартамента вече е инсталиран и работи безжичен интернет, с достъп от всички помещения.

Ще се убедите, от многото допълнителни детайли, като примерно гнездата за контакти, че за всичко , което може да ви осигури удобство, е детайлно помислено.

Всички прозорци имат външни електрически щори и шумоизолация. По желание, могат о озцяло да затъмнят съответното помещение.

Два асансьора обслужват входа. Стълбищата и коридорите са широки и удобни. Има голям подземен паркинг на 4 нива. Можете да отворите бариерата за достп към него от колата си. Всяко ниво има автоматични светлинни датчици и има директна връзка чрез асансьорите до всички жилищни етажи.

Сан Стфано Плаза разполага с 24- часова физическа охрана и видео-наблюдение за конторл над входа и общите части на сградата.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!