Луксозни апартаменти София под наем - Cleves

„Клийвс“ Сан Стефано - No 26

Под наем | Обща площ: 127 кв.м
Обадете ни се за цена

1 Спални  |  1 Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Поискайте оглед
Свържете се с нас: +359882215523

Този апартамент с една спалня е необичайно просторен. Да се намери такова жилище в сърцето на града е рядък шанс

Влизате през широк коридор. Веднага в ляво са сервизното и складово помещения.

Направо, през плъзгаща врата, влизате в необичйно голяма дневна с трапезария и кухненски бокс. Големите френски прозорци откриват красива гледка към куполите на Софийския университет и златните кубета на катедралата „Александър Невски“ на запад, а на юг- към Витоша и борисовата градина. Помещението изобилства с дневна светлина. Комбинацията от цветове : бяло, светло-сиво, бежаво и дъб, зъдава неповторима, спокойна атмосфера , където можете да се отпуснете ида си починете.

Дизайнерската италианска кухня е оборудвана с сичко необходимо: фурна, вградена микровълнова фурна, голям хладилник, отделен фризер, абсорбатор, съдомиялна машина, керамичен плот с котлони. Има достатъчно шкафове за покупките и готварските ви съдове и принадлежности. Зоната за хранене е елегантно свързана с кухненския остров. Има място за 6-ма и модерно осветление.

Дневната е страхотна!Големи прозорци, удобен , голям Г-образен диван, масияки за кафе, голям телевизор, много шкафове, модерно осветление.

В ляво от входа е тоалетната за гости. Когато излезете от вхдното антре и продължите надясно отивате в „зона нощ“. От дясно е разположена просторна, модерна и удобна баня с душ и тоалетна. Срещу нея има голям вграден гардероб. В дясно от гардероба е голямата спалня с южно изложение. Обзаведена е със стилно двойно легло, нощни шкафчета и лампи, голям вграден гардероб.

Целият апартамент е климатизиран чрез интегрираната климатична система на комплекс Сан Стефано.

В апартамента вече е инсталиран и работи безжичен интернет, с достъп от всички помещения.

Ще се убедите, от многото допълнителни детайли, като примерно гнездата за контакти, че за всичко , което може да ви осигури удобство, е детайлно помислено.

Всички прозорци имат външни електрически щори и шумоизолация. По желание, могат о озцяло да затъмнят съответното помещение.

Два асансьора обслужват входа. Стълбищата и коридорите са широки и удобни. Има голям подземен паркинг на 4 нива. Можете да отворите бариерата за достп към него от колата си. Всяко ниво има автоматични светлинни датчици и има директна връзка чрез асансьорите до всички жилищни етажи.

Сан Стфано Плаза разполага с 24- часова физическа охрана и видео-наблюдение за конторл над входа и общите части на сградата.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!