3 стаен апартамент под наем в София „Клийвс“ Сан Стефано No 25

„Клийвс“ Сан Стефано - No 25

Под наем | Обща площ: 167 кв.м
Обадете ни се за цена

3 Спални  |  2 Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Поискайте оглед
Свържете се с нас: +359882215523

Този апартамент с 3 спални е забележително стилен, просторен и със спиращ дъха изглед към златните кубета на катедралата „Александър Невски“.

Влиза се през широко, светло фоайе, с рафтове, място за сядане и закачалки за връхни дрехи. От ляво е сервизната зона, чключваща две напълно обзаведени бани с тоалетни, едната с вана, както и голямо сервизно / складово помещение.

Надясно от входа е дневната с трапезария и кухненски бокс. Дизайнерската италианска кухня е оборудвана с сичко необходимо: фурна, вградена микровълнова фурна, голям хладилник, отделен фризер, абсорбатор, съдомиялна машина, керамичен плот с котлони. Има достатъчно шкафове за покупките и готварските ви съдове и принадлежности.

Трапезарията е обзаведена с елегантна дървена маса и 8 стола. През големите фресники прозорци се открива красива гледка към златните кубета на катедралата „Александър Невски“. Модерното осветление прави тази зона приятно място за срещи с приятели и роднини.

Светлата и привлекателна дневна е обзаведена с голям диван, кресла, масички за кафе, голям телевизор, има модерно осветление и достатъчно шкафове.

В югозападния ъгъл на това г-образно пространство е уредено приятно пространство за кафе пауза както и малък домашен офис. От там се излиза на западен балкон. От същата част на дневната се влиза в широка, южно разположена спалня. Обзаведена е с модерно и удобно двойно легло, нощни шкафчета с лампи, голям вграден гардероб.

От входната врата започва коридор , едната стена на който е изцяло покрита с огледала. Отсреща има закачалки, място за сядане, шкафове за обувки.

 В края на този коридор е родителската спалня – светла стая обзаведена с двойно легло, нощни шкафов и лампи, голям вграден гардероб с огледални врати. Малък коридор води от спалнята към собствена, отделна баня с вана, душ, биде тоалетна и отоплителна решетка.

 В дясно от родителската спалня има още една спалня, която е обзаведена за единично настаняване: единично легло, гардероб, голямо бюро пред френските прозорци на юг, много шкафове. ТАзи стая може да се използва и за домашен офис.

В сервизното помещение са инсталирани пералня, сушилня и много рафтове.

Целият апартамент е климатизиран чрез интегрираната климатична система на комплекс Сан Стефано.

В апартамента вече е инсталиран и работи безжичен интернет, с достъп от всички помещения.

Ще се убедите, от многото допълнителни детайли, като примерно гнездата за контакти, че за всичко , което може да ви осигури удобство, е детайлно помислено.

Всички прозорци имат външни електрически щори и шумоизолация. По желание, могат о озцяло да затъмнят съответното помещение.

Два асансьора обслужват входа. Стълбищата и коридорите са широки и удобни. Има голям подземен паркинг на 4 нива. Можете да отворите бариерата за достп към него от колата си. Всяко ниво има автоматични светлинни датчици и има директна връзка чрез асансьорите до всички жилищни етажи.

Сан Стфано Плаза разполага с 24- часова физическа охрана и видео-наблюдение за конторл над входа и общите части на сградата.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!