2 стаен апартамент под наем в София „Клийвс“ Сан Стефано No 21

- No 21

Под наем | Обща площ: 119 кв.м
Обадете ни се за цена

2 Спални  |  1+1 Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Поискайте оглед
Свържете се с нас: +359882215523

Този красив апартамент с две спални е създаден с много внимание към всички детайли от нашите интериорни дизайнери.

Влиза се през широко фоайе оборудвано с много закачалки и шкафове. От дясно започва коридор, по дължината на който са разположени сервизните помещения.

Като продължите надясно, стигате до дневната с трапезария и кухня. Големи френски прозорци на северозапад осигуряват обилна дневна светлина. Дневната е обзаведена с голям и удобен г-образен диван, две кресла, модерна мса за кафе. Зад двана е трапезната зона ,където са рапзоложени тудобна трапезарна маса и 5 стола. Дизайнерската италианска кухня е оборудвана с сичко необходимо: фурна, вградена микровълнова фурна, голям хладилник, отделен фризер, абсорбатор, съдомиялна машина, керамичен плот с котлони. Има достатъчно шкафове за покупките и готварските ви съдове и принадлежности.

Веднага в ляво е тоалетната за гости. До нея е просторна, напълно оборудвана баня с тоалетна и душ.

Срещу нея е вратата към родителската спалня: голяма стая, обзаведена с модерно двойно легло, гардероби, скринове, огледала и стол. От нея се излиза на самостоятелна тераса с изглед на д озеленения покрив между двете сгради на Сан Стефано Плаза.

В съседство е втората спалня, в която има две единични легла, голям гардероб и може да се използва и като офис.

Подовете в спалните са паркет, а в коридорите - гранитогрес.

Целият апартамент е климатизиран чрез интегрираната климатична система на комплекс Сан Стефано.

В апартамента вече е инсталиран и работи безжичен интернет, с достъп от всички помещения.

Ще се убедите, от многото допълнителни детайли, като примерно гнездата за контакти, че за всичко , което може да ви осигури удобство, е детайлно помислено.

Всички прозорци имат външни електрически щори и шумоизолация. По желание, могат о озцяло да затъмнят съответното помещение.

Два асансьора обслужват входа. Стълбищата и коридорите са широки и удобни. Има голям подземен паркинг на 4 нива. Можете да отворите бариерата за достп към него от колата си. Всяко ниво има автоматични светлинни датчици и има директна връзка чрез асансьорите до всички жилищни етажи.

Сан Стфано Плаза разполага с 24- часова физическа охрана и видео-наблюдение за конторл над входа и общите части на сградата.

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!