Луксозни апартаменти София под наем - Cleves

„Клийвс“ Сан Стефано - No 19

Под наем | Обща площ: 174 кв.м
Обадете ни се за цена

2 Спални  |  1+1 Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Поискайте оглед
Свържете се с нас: +359882215523

Този компактен апартамент с две спални е прекрасно място за живеене.

Влизате през широко антре. Веднага в ляво са сервизното помещение и склада.

Право напред, през модерна, плъзгаща, панелна врата влизате в дневната с трапезария и кухненски бокс. Широките прозорци откриват прекрасен изглед към куполите на Софийския Университет на запад. Комбинацията от цветове : бяло, светло-сиво, бежаво и дъб, зъдава неповторима, спокойна атмосфера , където можете да се отпуснете ида си починете.

Дизайнерската италианска кухня е оборудвана с сичко необходимо: фурна, вградена микровълнова фурна, голям хладилник, отделен фризер, абсорбатор, съдомиялна машина, керамичен плот с котлони. Има достатъчно шкафове за покупките и готварските ви съдове и принадлежности. Осигурено е място и за голям плоскоекранен телевизор.

Трапезарията разполага с удобна, модерна маса и 4 стола. Има съвременно осветление.

В дневната, до прозорците, е разположен голям Г-образен диван.Има масички за кафе, голям телевизор много шкафове и модерно осветление.

От тук се влиза в родителската спалня - тихо място с големи прозоржи на юг и на запад. Обзаведена е със стилно двойно легло, нощни шкафчета с лампи, голям вграден гардероб , в който можете да съберете всичките си дрехи.

В ляво от входната врата е тоалетната за гости.

Когато излезете от входното антре, в дясно е разположена втората спалня, която е обзаведена за единично настаняване : единично легло, вграден гардероб, бюро и стол. Може да се използва и като домашен офис.

В дясно от спалнята е модерна , напълно обзаведена баня с тоалетна и душ, решена в успокояващи светло-бежави плочки и стъкло.

Целият апартамент е климатизиран чрез интегрираната климатична система на комплекс Сан Стефано.

В апартамента вече е инсталиран и работи безжичен интернет, с достъп от всички помещения.

Ще се убедите, от многото допълнителни детайли, като примерно гнездата за контакти, че за всичко , което може да ви осигури удобство, е детайлно помислено.

Всички прозорци имат външни електрически щори и шумоизолация. По желание, могат о озцяло да затъмнят съответното помещение.

Два асансьора обслужват входа. Стълбищата и коридорите са широки и удобни. Има голям подземен паркинг на 4 нива. Можете да отворите бариерата за достп към него от колата си. Всяко ниво има автоматични светлинни датчици и има директна връзка чрез асансьорите до всички жилищни етажи.

Сан Стфано Плаза разполага с 24- часова физическа охрана и видео-наблюдение за конторл над входа и общите части на сградата.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!