Луксозни апартаменти София под наем - Cleves

„Клийвс“ Сан Стефано - No 5

Под наем | Обща площ: 105 кв.м
Обадете ни се за цена

1 Спални  |  1 Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Поискайте оглед
Свържете се с нас: +359882215523

Тозиуютен апартамент с една спалня е прекрасно обзаведен като е обърнато голямо внимание на комфорта и всички детайли. Светлата визочина е над 3 метра!

Влизате през светъл коридор с големи гардероби. Право напред е Дневната с трапезария и кухненски бокс.Френските прозорци откриват прекрасна гледка на юг и осигуряват изобилна дневна светлина.От нея се излиза н просторна тераса с гледка към вътрешния двор на юг.

Дизайнерската италианска кухня е оборудвана с сичко необходимо: фурна, вградена микровълнова фурна, голям хладилник, отделен фризер, абсорбатор, съдомиялна машина, керамичен плот с котлони. Има достатъчно шкафове за покупките и готварските ви съдове и принадлежности. Трапезарията е обзаведена с красива дървена маса и има столове за 4-ма.

Дневната е с френски прозорци. Обзаведена е с голям г-образен диван, масичка за кафе, голям телевизор, достатъчно шкафове, лавици и е с модерно осветление.

Веднага в дясно , след входната врата, е разположена модерна баня с тоалетна и душ.

До нея е просторната спалня. Тихо място, с дъбов паркет, стилно двойно легло, нощни шкафччета с лампи, тоалетка, огледало, стол и голям гардероб. От нея също има излаз на терасата.

Целият апартамент е климатизиран чрез интегрираната климатична система на комплекс Сан Стефано.

В апартамента вече е инсталиран и работи безжичен интернет, с достъп от всички помещения.

Ще се убедите, от многото допълнителни детайли, като примерно гнездата за контакти, че за всичко , което може да ви осигури удобство, е детайлно помислено.

Всички прозорци имат външни електрически щори и шумоизолация. По желание, могат о озцяло да затъмнят съответното помещение.

Два асансьора обслужват входа. Стълбищата и коридорите са широки и удобни. Има голям подземен паркинг на 4 нива. Можете да отворите бариерата за достп към него от колата си. Всяко ниво има автоматични светлинни датчици и има директна връзка чрез асансьорите до всички жилищни етажи.

Сан Стфано Плаза разполага с 24- часова физическа охрана и видео-наблюдение за конторл над входа и общите части на сградата.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!