3 стаен апартамент под наем в София Клийвс Булевард Резиденс B24

„Клийвс“ Булевард Резиданс - B24

Под наем | Обща площ: 157 кв.м
Обадете ни се за цена

3 Спални  |  2+1 Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Последният ни готов проект "Клийвс -Булевард Резидънс" заема едното крило от новопостроена сграда на пресечката на ул."Черковна" и булевард "Мадрид". Блокът е на изток от Катедралния храм "Александър Невски" и предлага 21 луксозни, дизайнерски обзаведни апартамента, обзаведени и оборудвани по много висок стандарт , за да задоволят и най-претенциозния вкус.

Влизате в апартамент 24 през просторно антре , едната от стените на което е покрита с огледала от пода до тавана , а от другата страна e разположен шкаф с височина до средата на стаята, вкойто могат да бъдат прибрани вашите вещи или да оставите отгоре ключове и ръчен багаж.

Дневната е точно насреща, светла и  просторна, с огромни прозорци, голям удобен диван, ниска маса, плоскоекранен голям телевизор , модерни осветителни тела и много лавици.В общо пространство с нея е разположена и трапезарията, която разполага със стилна  маса със стъклен плот и 6 стола. Дневният тракт има излаз на собствен балкон с изглед на Изток.

Кухнята е италианска , по поръчка. Оборудвана е с всички необходими домакински електроуреди от Bosch. Предвидени са много шкафове, в които всяка домакиня би могла да прибере продуктите и необходимата и посуда.При вградените кухненски уреди е монтирана и комбинирана , вградена пералня / сушилня.

В  ляво от входното антре, е разположена родителската спалня - светло помещение с много прозорци, от които директно можете да се насладите на залезите над София. Обзаведена е с двойно легло, нощни масички, вграден гардероб с достатъчно място за всичките ви дрехи и аксесоари.

В дясно от входното антре е разположена втората спалня, която е  обзаведена с  две отделни легла, бюро, библиотека, два стола, вграден грдероб и достатъчно лавици за книги. Освен като спалня може да се ползва и като домашен офис. До нея е рзположена втората баня, оборудвана с двоен умивалник, двойна душ-кабина, тоалетна, отоплителна решетка за хавлии , шкаф за баня и вентилатор.

Третата спалня е обзаведена с едно легло, нощна масичка с чекмедже и настолна лампа за четене, голям вграден гардероб по цялата дължина на една от стените и има директен излаз към балкона.

В същия коридор е разположена и тоалетната за гости, оборидвана с умивалник и огледало.

Панелът за контрол на алармената система е до входната врата, която е с четворно заключване. там е разположен и домофонът , за връзка с входа на сградата.

Подовите настилки в апартамента са от трислоен дъбов паркет и плочки в коридорите , баните и сервизното помещение.

Във всяка стая има климатик с индивидуален контрол. Жилището е с локално отопление за комплекса.

Има предварително инсталирани и работещи кабелна телевизия и безжичен интернет. Предвидени са достатъчно контакти навсякъде.

На всички прозорци в жилището има външни ролетни щори както за изолация от градския шум така и за да затъмните помещенията, ако дневната всетлина е твърде силна.

Общите части на сградата са луксозно изпълнени, стълбището е широко, два асансьора отис свързват подземните нива на паркинга с всички етажи. Входа на подземния паркинг е с бариера, която се командва дистанционно.

Към апартамента има паркинг място в подземния паркинг на сградата и малък склад до него.

За вашите посетители и гости може да се ползват местата, осигурени за паркиране в синята зона на града на бул Мадрид.

Сградата разполага с видео наблюдение и 24/7 физическа охрана на входа.

За повече информация и огледи можете да се обадите на : 0882 215 523, 0884 036 202  или да ни пишете на office@cleves.bg.

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!