4 стаен апартамент под наем в София Клийвс Булевард Резиденс B15

„Клийвс“ Булевард Резиданс - B15

Под наем | Обща площ: 229 кв.м
Обадете ни се за цена

4 Спални  |  3+1 Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Последният ни готов проект "Клийвс -Булевард Резидънс" заема едното крило от новопостроена сграда на пресечката на ул."Черковна" и булевард "Мадрид". Блокът е на изток от Катедралния храм "Александър Невски" и предлага 21 луксозни, дизайнерски обзаведни апартамента, обзаведени и оборудвани по много висок стандарт , за да задоволят и най-претенциозния вкус.

Апартамент 15 е едно великолепно модерно жилище с 4 спални и много простор, което е рядкост при съвременното строителство.

От входната врата попадате в просторно антре. Два голями шкафа на височина половин човешки бой, с функционално ползване и от двете страни, отделят остров от кухненския бокс от предверието.

Кухнята е правена по поръчка в Италия и е оборудвана с всички необходими домакински електро-уреди от марката Бош. Широки , големи работни плотове, много шкафове,. БАр с два високи стола отделя кухненската част от дневната.

Общото пространство на трапезарията и дневната е в дясно от кухненския бокс. Големите френски прозорци създават усещане за простор. Те отделят дневната от голямата западна тераса, от която се открива прекрасна панорама към Витоша, кубетата на катедралата"Александър невски"и озеленената тераса на офисните етажи под апартамента. Дневната разполага с огромен Г-образен диван, фотьойли,ниска маса, ТВ шкаф с голям плоскоекранен телевизор.

Трапезарната част е обзаведена с голяма маса със стъклен плот и 6 стола. Модерното осветление и лавиците за книги допълват уютната обстановка.

В близост до дневната удобно е разположена тоалетна за гости, обзаведена и оборудвана по всички съвременни стандарти.До нея е мокрото помещение , в което са монтирани пералня и сушилна и има предвидено достатъчно пространство, лавици и шкафове за почистващи препарати и пособия.

В дясно по коридора е разположена родителската спалня - голямо помещение с много светлина, двойно легло, нощни шкафчета, голям вграден гардвероб, тоалетка с огледало и кът за четене с ниска масичка и стол. Спалнята има собствена баня.

В съседство е разположена 2рата спланя, обзаведена с широк разтегателен диван, бюро , стол, вграден гардероб и библиотека.Може да се ползва и като домашен офис.Срещу спалянта е разположена втора баня с тоалетна.

ПО нататък по коридора е треатат спланя , в която има две единични легла, огромен вграден гардероб, двойно бюро, два стола , 2 контеинера и много лавици за книги. Мебелите са изработени по поръчка и позволяват многобройни варианти за конфигуриране на пространството. Срещу спалянта е третата баня с тоалетна, оборудвана с двойна мивка, огледало и душ кабина.

Четвъртаат спалня е обзаведена с едно легло, гардероб, бюро , стол , контейнер и лавици за книги. И тази стя може да се използва като домашен офис или кабинет.

Панелът за контрол на алармената система е до входната врата, която е с четворно заключване. там е разположен и домофонът , за връзка с входа на сградата.

Подовите настилки в апартамента са от трислоен дъбов паркет и плочки в коридорите , баните и сервизното помещение.

Във всяка стая има климатик с индивидуален контрол. Жилището е с централен ТЕЦ.

Има предварително инсталирани и работещи кабелна телевизия и безжичен интернет. Предвидени са достатъчно контакти навсякъде.

На всички прозорци в жилището има външни ролетни щори както за изолация от градския шум така и за да затъмните помещенията, ако дневната всетлина е твърде силна.

Общите части на сградата са луксозно изпълнени, стълбището е широко, два асансьора отис свързват подземните нива на паркинга с всички етажи. Входа на подземния паркинг е с бариера, която се командва дистанционно.

Към апартамента има паркинг място в подземния паркинг на сградата и малък склад до него.

За вшите посетители и гости може да се ползват местата, осигурени за паркиране в синята зона на града на бул Мадрид.

Сградата разполага с видео наблюдение и 24/7 физическа охрана на входа.

За повече информация и огледи можете да се обадите на : 0882 215 523, 0884 036 202  или да ни пишете на office@cleves.bg.

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!