3 стаен апартамент под наем в София Клийвс  Булевард Резидънс B13

„Клийвс“ Булевард Резиданс - B13

Под наем | Обща площ: 180 кв.м
Обадете ни се за цена

3 Спални  |  2+1 Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Последният ни готов проект "Клийвс -Булевард Резидънс" заема едното крило от новопостроена сграда на пресечката на ул."Черковна" и булевард "Мадрид". Блокът е на изток от Катедралния храм "Александър Невски" и предлага 21 луксозни, дизайнерски обзаведни апартамента, обзаведени и оборудвани по много висок стандарт , за да задоволят и най-претенциозния вкус.

Апартамент 13 e просторно, модерно жилище с прекрасен интериорен дизайн , с тема "Градски живот".

Влизате в просторно антре. Огромните огледала от дясно скриват голям гардероб с вградени лавици и закачалки.

Дневната с просторна трапезария се намира направо. Помещението е общо, просторно и светло , с големи прозорци. Обзаведено е с П образен диван, фотьойл, ниска маса, плоскоекранен голям телевизор , модерни осветителни тела и много лавици. Към дневната има собствен балкон с изглед на запад, над озеленената тераса на офисния етаж.

Трапезарията е обзаведена с голяма маса със стъклен плот, 6 стола, помощна маса за сервиране, стояща лампа с хромирана основа, а едната стена е декорирана с тапет с изгелд над съвременен град.

Кухнята е италианкса , по поръчка. Оборудвана е с всички необходими домакински електроуреди от Bosch. Предвидени са много ошкафове, в които всяка домакиня би могла да прибере продуктите и необходимата и посуда. Кухненския кът е отделен от трапезарията с барплот.

В дъното на коридора от входното антре в ляво е разположена родителската спалня. Обзаведена е с двойно легло, нощни масички, вграден гардероб, чиито врати са огромнио огледала, тоалетка със стол, скрин. Има собствен балкон и собствена баня с тоалетна.

Срещу родителската спалня е разположена втора спалня с две отделни легла. бюро, библиотека, два стола, грдероб и стенно огледало. Освен като спалня може да се ползва и като домашен офис.

В другия коридор се намира третата спалня, отново с 2 отделни легла, нощни масички с чекмеджета, нощни лампи, огромен гардероб на една от стените, бюро, стол, огледало в цял ръст и много място за книги. Има собстен балкон.

В същия коридор се намира тоалетната за гости, решена в черно и бяло. До нея е разположено сервизното помещение , в което са инсталирани пералня и сушилня плюс лавици за перилни и почистващи препарати.

Панелът за контрол на алармената система е до входната врата, която е с четворно заключване. там е разположен и домофонът , за връзка с входа на сградата.

Подовите настилки в апартамента са от трислоен дъбов паркет и плочки в коридорите , баните и сервизното помещение.

Във всяка стая има климатик с индивидуален контрол. Жилището е с централен ТЕЦ.

Има предварително инсталирани и работещи кабелна телевизия и безжичен интернет. Предвидени са достатъчно контакти навсякъде.

НА всички прозорци в жилището има външни ролетни щори както за изолация от градския шум така и за да затъмните помещенията, ако дневната всетлина е твърде силна.

Общите части на сградата са луксозно изпълнени, стълбището е широко, два асансьора отис свързват подземните нива на паркинга с всички етажи. Входа на подземния паркинг е с бариера, която се командва дистанционно.

Към апартамента има паркинг място в подземния паркинг на сградата и малък склад до него.

За вшите посетители и гости може да се ползват местата, осигурени за паркиране в синята зона на града на бул Мадрид.

Сградата разполага с видео наблюдение и 24/7 физическа охрана на входа.

За повече информация и огледи можете да се обадите на : 0882 215 523, 0884 036 202  или да ни пишете на office@cleves.bg.

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!