2 стаен луксозен апартамент под наем в София Клийвс  Булевард Резидънс

„Клийвс“ Булевард Резиданс - B11

Под наем | Обща площ: 105 кв.м
Обадете ни се за цена

2 Спални  |  2 Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Поискайте оглед
Свържете се с нас: +359882215523

Последният ни готов проект "Клийвс -Булевард Резидънс" заема едното крило от новопостроена сграда на пресечката на ул."Черковна" и булевард "Мадрид". Блокът е на изток от Катедралния храм "Александър Невски" и предлага 21 луксозни, дизайнерски обзаведни апартамента, обзаведени и оборудвани по много висок стандарт , за да задоволят и най-претенциозния вкус.


Апартамент 11 e приветлив и удобен, красиво обзаведен, с внимание към детайла и комфорта. Влизате през входно антре, с голямо огледало в ляво от вратата, малка лавица за ключове и дреболии и закачалка за дрехите Ви.

Дневната е право напред , светла, с големи прозорци, които разкриват прекрасна гледка към Витоша. Обзаведена е с Г-образен диван, маса за кафе, широк, плоскоекранен тлевизор, много лавици и съвременно осветление. Дневната има собствена тераса с южно изложение.

Трапезарната част е комфортно обзаведена с маса и столове за 4ма, има кугненски шкафове, за да проберете посудата си и е много приятно осветена.

Дизайнерската италианска кухня е правен по поръчка и е оборудвана с всички необходими домакински електро-уреди от германската марка Бошкато там е поместена и комбинирана пералня/сушилня. Предвидени са достатъчно кухненски шкафове и има удобно  и достатъчно работно пространство, за да осъществите кулинарните си фантазии.

В дъното на коридора, в ляво от входа, е родителската спалня, тиха стая с холеми прозорци. Обзаведена е с със стилно двойно легло, нощни масички и лампи, тоалетка, голямо огледало и два вградени гардероба за вашите дрехи. Спалнята има собствена баня с тоалетна, оборудвана с двоен умивалник, вана, душ, отопляема решетка за гавлии, тоалетна  и вентилатор.

Втората спалня е обзаведена с легло, нощна масичка и лампа, има дълго бюро - плот с лампа за четене, стол и огромен гардероб. Може да се използва и като домашен офис. В същия коридор е втората баня-тоалетна, обзаведена с мивка, огледало, душ, тоалетна, малък шкаф, отопляема решетка за хажлии, закачалки и вентилатор.

Панелът за контрол на алармената система е до входната врата, която е с четворно заключване. там е разположен и домофонът , за връзка с входа на сградата.

Подовите настилки в апартамента са от трислоен дъбов паркет и плочки в коридорите , баните и сервизното помещение.

Във всяка стая има климатик с индивидуален контрол. Жилището е с централен ТЕЦ.

Има предварително инсталирани и работещи кабелна телевизия и безжичен интернет. Предвидени са достатъчно контакти навсякъде.

На всички прозорци в жилището има външни ролетни щори както за изолация от градския шум така и за да затъмните помещенията, ако дневната всетлина е твърде силна.

Общите части на сградата са луксозно изпълнени, стълбището е широко, два асансьора отис свързват подземните нива на паркинга с всички етажи. Входа на подземния паркинг е с бариера, която се командва дистанционно.

Към апартамента има паркинг място в подземния паркинг на сградата и малък склад до него.

За вшите посетители и гости може да се ползват местата, осигурени за паркиране в синята зона на града на бул Мадрид.

Сградата разполага с видео наблюдение и 24/7 физическа охрана на входа.

За повече информация и огледи можете да се обадите на : 0882 215 523, 0884 036 202 , 0700 17 008 или да ни пишете на office@cleves.bg.

 

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!