2 стаен апартамент под наем София Клийвс Булевард Резиданс

„Клийвс“ Булевард Резиданс - B10

Под наем | Обща площ: 117 кв.м
Обадете ни се за цена

2 Спални  |  1+1 Бани  |  1 Дневна  |  1 Паркинг места

Последният ни готов проект "Клийвс -Булевард Резидънс" заема едното крило от новопостроена сграда на пресечката на ул."Черковна" и булевард "Мадрид". Блокът е на изток от Катедралния храм "Александър Невски" и предлага 21 луксозни, дизайнерски обзаведни апартамента, обзаведени и оборудвани по много висок стандарт , за да задоволят и най-претенциозния вкус.

Апартамент 10 предлага много светлина и простор, и цялото обзавеждане е фокусирано върху комфорта на бъдещите му обитатели. След входното антре, от ляво пространството е заето от няколко шкафа и гардероб, от дясно има още шкафове , закачалки за връхни дрехи и огромно огледало, заемащо цялата височина на стената.

Дневната е прекрасно място за отмора и релакс. Обзаведена е с висококачествени италиански мебели, огромен Г-образен диван, масичка за кафе, ТВ шкафове и голям телевизор с LCD кран.През френските прозорци се виждат върховете на Витоша. Към дневната има блкон.

Кухнята е поръчана отново в Италия ката предлага достатъчно пространство за складиране на вашата посуда и продукти. Оборудвана е с всички необходими домакински електроуреди от Bosch.

Трапезарията е разположена в общо пространство с дневната и кухненския бокс. Предлага голяма маса със столове за 6-ма. Модерното осветление откроява този малик "остров" в общия дневен тракт.

По коридор се стига до спалните. В най-отдалечената му част е родителската спалня- тихо и просторно помещение с много светлина. Обзаедена е с комфортно двойно легло с нощни масички, нощни лампи и голям вграден гардероб. Срещу нея е разположена модерна баня с двоен умивалник, вана, душ и оборудване за WC oт Geberit.

Втората спалня дели общ изглед към Витоша и балкон с дневната. Обзаведена е с легло бюро, настолна и нощна лампа, голям грдероб и скрин. Може да се използва като домашен офис.

Апартаментът разполага с отделно мокро помещение, в което са монтирани пералня сушилня, и складово пространство с достатъчно лавици. В съседство е тоалетната за гости.

Панелът за контрол на алармената система е до входната врата, която е с четворно заключване. там е разположен и домофонът , за връзка с входа на сградата.

Подовите настилки в апартамента са от трислоен дъбов паркет и плочки в коридорите , баните и сервизното помещение.

Във всяка стая има климатик с индивидуален контрол. Жилището е с централен ТЕЦ.

Има предварително инсталирани и работещи кабелна телевизия и безжичен интернет. Предвидени са достатъчно контакти навсякъде.

На всички прозорци в жилището има външни ролетни щори както за изолация от градския шум така и за да затъмните помещенията, ако дневната всетлина е твърде силна.

Общите части на сградата са луксозно изпълнени, стълбището е широко, два асансьора отис свързват подземните нива на паркинга с всички етажи. Входа на подземния паркинг е с бариера, която се командва дистанционно.

Към апартамента има паркинг място в подземния паркинг на сградата и малък склад до него.

За вшите посетители и гости може да се ползват местата, осигурени за паркиране в синята зона на града на бул Мадрид.

Сградата разполага с видео наблюдение и 24/7 физическа охрана на входа.

Предлагаме краткосрочно настаняване.

Нашите имоти са красиво обзаведени и са с отлично местоположение в София.
Кажете ни Вашите изисквания и очаквания!